Un bărbat din Săcele a ajuns în arest după ce a furat dintr-o locuință

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat și tentativă la furt calificat”

În data de 14 ianuarie 2023, în jurul orelor 11.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în perioada 12 ianuarie 2023, ora 09:00 – 13 ianurie 2023, ora 22:00, persoane necunoscute ar fi pătruns pe balconul unei locuințe, de unde ar fi sustras o bicicletă, a cărei valoare a fost apreciată la suma de 6500 lei.

Cu privire la sesizarea primită, polițiștii au demarat investigații care au dus la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

Cercetările au arătat că bărbatul ar fi revenit la locuința respectivă în data de 14 ianuarie 2023, în jurul orei 01.30, cu intenția de a sustrage și cea de-a doua bicicletă, aflată pe balconul acesteia, dar a fost întrerupt de intervenția persoanei vătămate.

Pe numele persoanei bănuite a fost emis un mandatul de aducere, iar polițiștii au reușit prinderea acesteia în data de 30 martie 2023.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Activitățile sunt continuate de către poliţişti în cadrul dosarului penal constituit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.