Un bărbat din Ucea de Jos a furat gaz cu ajutorul unei instalații improvizate. Polițiștii au intervenit!

În data de 13.03.2023, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ucea, împreună cu reprezentanți ai unei societăți de distribuție gaze naturale, în baza unor informații operative, au actionat pe raza localității Ucea de Jos, la imobilul unei persoane, unde  existau date că este utilizată de mai mult timp o instalație clandestină de transport a gazelor naturale, cu scopul de a ocoli echipamentele de măsurare a gazelor naturale.

Astfel, la fața locului polițiștii au identificat un branșament artizanal, respectiv o conductă care dubla conducta principală de distribuție a gazelor naturale, care ocolea echipamentul de măsurare.

Totodată, verificările au arătat existența unui consum de gaze naturale, fără ca acesta să fie măsurat de echipamentul de măsurare a rețelei de distribuție montat în incinta imobilului.      

Citeste și:  Trei braşoveni de la ACS Reggio Liriada Braşov, convocaţi în premieră la echipa naţională de minifotbal

Cercetările sunt continuate la acest moment de Postul de Poliție Ucea, în dosarul penal pe care polițiștii l-au constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: „folosirea de instalatii clandestine în scopul ocolirii echipamentelor de măsurare a gazelor naturale” și “furt calificat”.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.