Un bărbat gelos l-a amenințat de 11 ori pe iubitul fostei concubine

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”amenințare”.

Cercetările au arătat faptul că, în perioada 19-28 martie a.c., pe fondul unui conflict preexistent, un bărbat l-ar fi amenințat cu acte de violență pe actualul iubit al fostei sale concubine, fapt ce i-a provocat acestuia o stare de temere.

Cu toate că împotriva acestuia a fost emis un ordin de protecție la data de 23 martie 2023, prin care era obligat să păstreze o anumită distanță față de fosta sa concubină, bărbatul agresiv a continuat cu amenințările la adresa actualului partener al acesteia până în data de 31 martie 2023.

Citeste și:  Consiliul Schengen va discuta ridicarea controalelor la frontiera cu Bulgaria şi România în următorul ciclu 2023-2024

Având în vedere că bărbatul a perseverat în manifestările sale agresive verbal, în total fiind stabilite 11 acte materiale de amenințare, polițiștii au dispus reținerea lui pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

La acest moment cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă soluția legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.