Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Braşov a fost dat dispărut.L-aţi văzut?

UPDATE

Bărbatul a fost depistat pe raza Stațiunii Poiana Brașov.

Din primele verificări acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 05 octombrie 2022, Poliția Stațiunii Râșnov a primit acord de mediatizare în ceea ce privește plecarea voluntară de la domiciliu, la data de 23 septembrie 2022, a unui bărbat, în vârstă de 52 ani, din Stațiunea Râșnov, județul Brașov, sesizare realizată la data de 01 octombrie 2022.

Semnalmente: înălțime – aproximativ 1,80 m, greutate 75-80 kg, păr grizonant, ochi căprui, bărbie rotundă, ten deschis, constituție atletică.

La momentul plecării, bărbatul purta geacă de piele întoarsă, de culoare neagră, ce prezinta o emblema triunghiulară în partea dreaptă a pieptului și o emblemă dreptunghiulară în zona umărului stâng, pantaloni tip jeans, de culoare gri închis și pantofi, de culoare neagră.

Citeste și:  Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pentru cea de-a 30-a ediţie a IWA Charity Christmas Bazaar

Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.