Un brașovean a încercat să îşi sechestreze fosta concubină în maşină

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”tentativă la lipsire de libertate în mod illegal si hărtuirea”.

Din cercetările efectuate de polițiști în cauză a reieșit faptul că, la data de 04 martie 2023, în jurul orei 21.15, un bărbat, în vârstă de 39 ani, în timp ce conducea un  autoturism pe raza localității Mândra, din județul Brasov, ar fi oprit în dreptul fostei sale concubine și ar fi forțat-o pe aceasta să intre în autoturism, prin exercitarea de constrângeri fizice și psihice asupra femeii.

În momentul în care bărbatul ar fi intenționat să plece, femeia a deschis portiera și a iesit din autoturism, reușind să se refugieze la locuința unui vecin din zonă.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea persoanei suspecte pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brașov.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.