Un brașovean s-a ales cu ordin de protecție și dosar penal după ce și-a amenințat soția

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează acte de urmărire penală într-un dosar, în care un bărbat este cercetat pentru acte de violență în familie.

La data de 01 mai 2023, în jurul orei 18.35, polițiștii au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală manifestată într-o locuință, între soți.

Verificările pe care polițiștii le-au efectuat au dus la concluzia preliminară că soțul și-ar fi amenințat cu acte de violență soția, iar formularul de evaluare a riscului a indicat că există un risc iminent de violență, astfel că polițiștii au emis un ordin de protecție provizorie, în care bărbatul a fost obligat să păstreze o distanță de siguranță față de persoana vătămată.

Citeste și:  Succes semnificativ al cooperării polițienești în Spațiul Schengen: 454 de persoane, 30 de autovehicule și 16 documente identificate în urma acțiunilor comune

De asemenea, materialul probator a dus la întocmirea, de către polițiști, a unui dosar penal, în care investigațiile sunt continuate la acest moment pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

La finalul anchetei, desfășurate sub coordonarea procurorului de caz, se va dispune soluție legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.