Un brașovean s-a trezit cu mai mulți saci de gunoi ‘livrați’ la ușă

Lucrătorii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov i-au livrat unui brașovean un mai mulți saci cu gunoi la ușă. Deșeurile îi aparțineau bărbatului, care le-a aruncat într-o parcare de la marginea DN 1. Gunoiul provenea din renovarea unei case. Ca să scape de moloz, omul l-a încărcat în saci pe care i-a abandonat într-o parcare. Într-unul dintre saci a aruncat și un plic de corespondență care îi era adresat.

Angajații DRDP brașov au livrat sacii la adresa de pe plic. Brașoveanul a recunoscut că deșeurile îi aparțin, dar a motivat că sacii i-au fost furați din fața casei.

„Colegii noștri de la Districtul Predeal au făcut o livrare mai puțin obișnuită la sfârșitul săptămânii trecute. I-au returnat gunoiul unui cetățean care a binevoit să arunce deșeurile provenite din renovarea casei într-o parcare de pe marginea DN1. A făcut însă greșeala să arunce și un plic pe care era trecută și adresa lui. Explicația dată de proprietarul sacilor: Cineva mi-a furat gunoiul”, se arată în postarea DRDP Brașov.

Citeste și:  Ediție istorică FIDELIS: Cea mai mare sumă investită în cadrul unei emisiuni 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.