Un brașovean s-a trezit cu mai mulți saci de gunoi ‘livrați’ la ușă

Lucrătorii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov i-au livrat unui brașovean un mai mulți saci cu gunoi la ușă. Deșeurile îi aparțineau bărbatului, care le-a aruncat într-o parcare de la marginea DN 1. Gunoiul provenea din renovarea unei case. Ca să scape de moloz, omul l-a încărcat în saci pe care i-a abandonat într-o parcare. Într-unul dintre saci a aruncat și un plic de corespondență care îi era adresat.

Angajații DRDP brașov au livrat sacii la adresa de pe plic. Brașoveanul a recunoscut că deșeurile îi aparțin, dar a motivat că sacii i-au fost furați din fața casei.

„Colegii noștri de la Districtul Predeal au făcut o livrare mai puțin obișnuită la sfârșitul săptămânii trecute. I-au returnat gunoiul unui cetățean care a binevoit să arunce deșeurile provenite din renovarea casei într-o parcare de pe marginea DN1. A făcut însă greșeala să arunce și un plic pe care era trecută și adresa lui. Explicația dată de proprietarul sacilor: Cineva mi-a furat gunoiul”, se arată în postarea DRDP Brașov.

Citeste și:  Dosar penal pentru furt de apă din sistemul public. Este vizat fiul primarului din Buşteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.