Un codlean îi dă peste nas lui Erwin Albu: ‘De un an zac gunoaiele pe Mălin, acolo de ce nu descinzi?’

Edilii din Codlea sunt pe o pistă greșită: este concluzia locuitorilor orașului, care răspund strategiilor electorale ale candidaților cu postări care ar trebui să-i facă să se rușineze pe cei înscriși pentru fotoliul din fruntea urbei.

Curățenie, ăsta este punctul firesc de plecare și apoi poate să vină și restul. După ce l-a văzut pe Erwin Albu călare pe uțilaje de deszăpezire făcând descinderi pentru a supreveghea modul în care sunt curățate arterele din municipiu, un codlean îi dă peste nas lui Albu: de un an zac gunoaiele pe Mălin, acolo de ce nu descinzi?

Proiectele și promisiunile, transportul metropolitan, patinoarele și alte minuți îndepărtate pot să aștepte, întrebarea este, de ce nu încep acești edili-candidați cu ceea ce se poate face cu eforturi minime. Conducătorii urbei vorbesc de ceea ce vror să facă în viitorul mandat, când în actualul lasă gunoaiele să zacă pe Mălin.

Citeste și:  O nouă ediție a programului Start-up Nation tot mai aproape de aprobare

Preocupați cu strategiile pentru mandatul care începe din vară, edilii Codlei au lăsat orașul în mizerie: sunt prea preocupați cu strategiile de campanie.

„A trecut încă un an peste gunoaiele tot mai multe din Mălin.
Cei doi primari se întrec pe net în proiecte și promisiuni dar niciunul nu este în stare să fie adevărat gospodar, deși au banii, puterea și libertatea de a impune ordine în acest oraș. Dacă nu pot face asta, ce îi califică drept buni manageri ai viitorului Codlei?
Credeți că îi pasă vreunuia dintre ei, cu adevărat, de aceste probleme evidente?”, a scris codleanul Ovidiu Paraschivescu, pe pagina de Facebook.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.