Un profesor de la Colegiul Economic din Brașov este acuzat de comportament neadecvat în relația cu elevii

Un profesor de la Colegiul Național Economic „Andrei Bârseanu” este acuzat ca ar avea un comportament neadecvat în relația cu elevii. Elevii spun că dascălul le face avansuri și că îi favorizează la clasă. Au fost facute publice inclusiv mesaje deplasate între profesor şi tinerii de liceu. Profesorul se apără şi spune că totul este o înscenare. Cazul a fost făcut public de „Justițiarul de Berceni”, iar acum este anchetat de Inspectoratul Şcolar Județean Brașov, dar a ajuns şi în atenția poliţiei.

Știa că mă duc la sală, că fac sport și mi-a zis că să mă duc la sală, ca să-mi crească aia mică mare.  Acum o săptămână, în timp ce eram cu el la oră. Eu eram în bancă și el îmi scria aceste mesaje. Da, se uita la mine insistent, ca să vadă ce răspund. Există mesaje în care el le propune raporturi sexuale altor elevi„, povestește un elev al colegiului, citat de observatornews.ro.

Citeste și:  Cetatea Râșnov sărbătorește ”Noaptea Europeană a Cetăților”

Eram odată în fața clasei și mi-a arătat poze cu el, din Costinești și el , dând scroll printre poze, ne-a arătat, mie și unui coleg, o poză cu el în chiloți. Și ne-a întors telefonul special să vedem„, spune un alt elev, potrivit sursei citate anterior.

Elevii nu au povestit nimic conducerii şcolii şi nici nu au depus vreo plângere la poliţie. Au apelat în schimb la „Justițiarul de Berceni”, un voluntar cunoscut pe internet pentru demascarea prădătorilor sexuali.

„Justițiarul de Berceni”, cel care a facut public cazul profesorului, spune că: „Am fost abordat pe platforma de socializare Instagram de către mai mulți elevi ai liceului, ce mi-au povestit că au un profesor care le scrie pe rețelele de socializare, le face diferite propuneri. Mi-au trimis și anumite materiale din conversații, unde am observat că acest profesor le invita la plimbări cu mașina, le aprecia mărimea organului genital, le trimitea poze cu el de la sală, unde i se vedea forma organului genital, ș.a.m.d. M-am deplasat la Brașov, am vrut să am un dialog cu domnul profesor. A stat la dialog cu mine vreo 3 minute, unde a explicat că alea erau doar niște glume și a refuzat să mai continue conversația cu mine”, citat de Radio România Brașov.

Citeste și:  Președintele Iohannis, laureat cu premiul Distinguished International Leadership Award

Contactat de echipa Observator, profesorul neagă acuzațiile elevilor, susține că totul este o înscenare și că, la rândul său, se va adresa Poliției.

Cazul profesorului de la Colegiul Național Economic „Andrei Bârseanu” din Brașov este acum pe masa conducerii colegiului, Poliției și Inspectoratului Școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.