Un pui de urs a dat un adevărat spectacol în Piatra Craiului, în fața camerelor de monitorizare VIDEO

Un pui de urs a dat un adevărat spectacol în Rezervația Naturală Piatra Craiului, după ce a găsit o cameră de monitorizare. Imaginile au fost surprinse chiar de camera tăvălită prin zăpadă de puiul de urs.

Întregul spectacol a fost postat pe Facebook de reprezentanții Romsilva, compania care administrează rezervația naturală Piatra Craiului.

„Faceți cunoștință cu cel mai curios și năzdrăvan puiuț de urs! Această cameră de monitorizare din Parcul Național Piatra Craiului a devenit punctul de interes pentru un pui de urs curios și hotărât să facă niște schimbări de …decor, iar mama lui pare să nu aibă nimic împotrivă”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Romsilva.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Potrivit reprezentanților Romsilva, România are una dintre cele mai dezvoltate populații de urs din Europa. În Parcul National Piatra Craiuluii fauna este strict protejată. Acest parc are o suprafață de 14.800 de hectare în județele Brașov și Argeș, din care 10.860 de hectare sunt păduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.