Un râșnovean a fost arestat pentru „lipsire de libertate”

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lipsire de libertate în mod ilegal”, cu persoana cercetată în stare de reținere.

Din cercetările efectuate de polițiști în cauză a reieșit faptul că, la data de 13 septembrie, începând cu ora 09.30, un bărbat, de 28 ani, și-ar fi determinat fosta concubină, prin exercitarea de constrângeri psihice și amenințări, să îl însoțească la domiciliul său din orașul Râșnov.

Cu toate că persoana vătămată a avut asupra sa un telefon mobil, aceasta a fost lipsită de posibilitatea de a contacta telefonic ori de a se deplasa și acționa în conformitate cu propria vointă.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea persoanei bănuite pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.