Un șofer beat, fără permis de conducere, a provocat un accident rutier în Codlea

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectueză acte de cercetare penală într-un dosar, în care conducăturul auto a fost reținut după ce ar fi provocat un accident de circulație în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Astfel, la data 18 mai 2023, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00 dimineața, pe strada Lungă, din municipiul Codlea, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate două autovehicule.

Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat la fața locului, au arătat faptul că bărbatul care ar fi produs accidentul rutier de afla sub influența alcoolului, acesta având o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, interogările pe care polițiștii le-au efecutat în bazele date au arătat și faptul că bărbatul aflat sub influența alcoolului nu este nici posesor de permis de conducere.

Citeste și:  Unul dintre cele mai de succes albume ale trupei Korn revine la vârful clasamentelor

Pentru cele constatate polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectueză verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar față de bărbatul bănuit s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere corespunzătoare.

Activitățile se desfășoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a fi dispuse măsurile legale la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.