Un tânăr din Feldioara în vârstă de 19 ani, reținut de către polițiștii brașoveni pentru tâlhărie calificată

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că la data de 24 iulie 2022, în jurul orei 14.45, o persoană de sex masculin, identificată ca fiind un tânăr, în vârstă de 19 ani din localitatea Feldioara, județul Brașov, pe fondul unor discuții în contradictoriu anterioare, ar fi agresat fizic un alt tânăr și i-ar fi sustras acestuia mai multe bunuri, în timp ce se aflau pe raza municipiului Brașov. La scurt timp, persoana bănuită de săvârșirea faptei ar fi abordat iarăși persoana vătămată, iar prin amenințarea cu acte de violență, i-ar fi sustras acesteia un telefon mobil.

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul, în vârstă de 19 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.