Un tânăr șofer din Brașov s-a prezentat la poliție drogat pentru a declara propriul accident de circulație

Ieri, 29.01.2023, în jurul orelor 10:55, un bărbat de 23 ani s-a prezentat la sediul Politiei Statiunii Râșnov, unde a declarat faptul că a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

Față de cele declarate, s-a urmat procedura de soluționare a accidentelor și, pentru că bărbatul prezenta suspiciuni că s-ar afla sub influența substanțelor interzise, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la THC 5 – Cannabis.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea determinării cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive consumate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența altor substannțe”, dosar instrumentat la Poliția Stațiunii Râșnov sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Citeste și:  Brățările electronice menite prevenirii abuzurilor domestice vor fi implementate în Brașov, precum și în alte 36 de județe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.