Un timișorean a încălcat ordinul de protecție și s-a întors la Brașov să se răzbune pe fosta concubină

Polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “încălcarea dispozițiilor dispuse prin ordinul de protecție” și ”violență in familie”.

Astfel, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în data de 31 martie 2023, un bărbat, în vârsta de 32 de ani, din satul Ivanda, județul Timiș, s-ar fi deplasat la locuința fostei sale concubine, respectiv pe strada Pelicanului din municipiul Brașov,  unde ar fi agresat-o fizic pe femeie.

Toate acestea s-ar fi petrecut prin încălcarea unui ordin de protecție, emis de un judecător pe numele bărbatului, în care îi era interzis să se apropie de persoana vătămată.

Citeste și:  Corona Braşov câştigă Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi realizează o triplă istorică!

La data de 01 aprilie 2023, în jurul orei 12.15, bărbatul a revenit la locuința persoanei vătămate, moment în care femeia a alertat organele de poliție, care s-au deplasat de îndată la fața locului și l-au identificat pe acesta în locuința victimei.

Față de probatoriul existent, polițiștii au emis o ordonanță prin care s-a dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore.

La acest moment cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.