Un TIR răsturnat, marți seara, pe DN 1, în față la Hornbach, blochează încă o bandă: Momentan, autotrenul nu poate fi ridicat!

O bandă de circulație pe DN 1, între Brașov și Ghimbav, pe sensul spre Brașov, este ocupată din cauza unui TIR care s-a răsturnat. Incidentul s-a petrecut seara trecută, când un șofer turc, nu a adaptat viteza în giratoriul din fața Hornbach și s-a răsturnat.

TIR-ul este încărcat cu termopane, iar greutatea este mult prea mare pentru a se interveni la ridicarea autotrenului. În acest moment se așteaptă sosirea unui alt TIR care să preia întreaga încărcătură, ulterior autotrenul putând să fie ridicat.

„Colegii de la Serviciul Rutier au luat toate măsurile pentru ca TIR-ul să fie semnalizat corespunzător, astfel încât acesta să nu prezinte un pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Se așteaptă sosirea unui TIR care să facă posibilă transbordarea încărcăturii și ulterior carosabilul va fi degajat”, ne-a declarat cms. Ionuț Marin, IPJ Brașov.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.