Una caldă şi una rece pentru juniorii de la FC Braşov

Una caldă şi una rece pentru juniorii de la FC Braşov în play-off-ul Campionatului Naţional. Tinerii de la Under 17 şi Under 19 au disputat duminică meciurile de acasă contra Chindiei Tâtgovişte. Juniorii “mici” au reuşit să învingă cu scorul de 3-1 (0-1) după o a doua repriză perfectă, iar cei “mari” au fost învinşi cu 0-6 (0-2).

După un început de meci mai puţin reuşit, când au şi încasat şi un gol, juniorii de U17 şi-au revenit după pauză şi au reuşit să întoarcă scorul în favoarea lor, 3-1. Pentru braşoveni a marcat Andrei Pandel de două ori (odată din penalty), al 3-lea fiind un autogol.

Citeste și:  Festivalul Filmului European ajunge în luna mai la Brașov

“Am început iarăși foarte greu jocul, am fost timorați și adversarul ne-a taxat cu un eurogol de toată frumusețea. La pauză am avut o discuție mai aprinsă cu băieții în vestiar și cu două modificări făcute la pauză am arătat mult mai bine. După ce am egalat, băieții au simțit că pot câștiga jocul și cu dăruirea lor acest lucru s-a și întâmplat. Felicit copiii pentru dăruire și pentru devotament, dar noi trebuie să înțelegem că jocurile încep din minutul 1, nu din min 45.” A spus la finalul meciului Levente Mihok, antrenorul de la Under 17.

Pentru acest meci levi Mihok s-a bazat pe: Florescu Alexandru, Păscută Caludiu, Szasz Robert, Astalus Fabricio, Szasz Eduard, Drăngă Gabriel, Toderaşcu Alexandru, Szabó Raul, Gavrilă Antonio, Tufă Ștefan şi Frumosu Alexandru. Au mai intrat după pauză Pătrașcu Claudiu, Ghioc Darius, Pandel Andrei și Polosan Radu.

Citeste și:  Moda Eco-friendly: branduri sustenabile pe care să le porți în 2024

La Under 19 braşovenii au suferit un eşec usturător, 0-6, asta şi pentru că Laurian Păun a avut foarte multe probleme de lot, neavând la dispoziţie decât două rezerve.

“A fost un meci fără istoric. Am jucat cu o echipă foarte bună care cu cele trei puncte de azi a trecut pe primul loc. Am avut multe indisponibilitati azi, fiind nevoiți să jucăm cu jucători de la grupe mai mici”, a spus Laurian Păun.

Partida a fost începută în formula: Sandor Arnold, Lupu Denis, Manta David, Biro Robert, Stîngă Lucian, Rezmeriţă Cosmin, Filipescu Radu, Răducioiu Robert, Mitroi Alex, Iorga Răzvan şi Tudose Mario. Rezerve au fost: Dragota Sebastian şi Cojocaru Răzvan.

Citeste și:  Kärcher a curățat Teatrul Sică Alexandrescu și Piața Sfatului din Brașov

Meciurile au contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Campionatului Naţional. Etapa viitoare, pe 2 aprilie, echipele noastre de juniori se deplasează la Ploieşti, pentru partidele contra Petrolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.