Ursulețul cameraman din Piatra Craiului a recidivat: De data aceasta a smuls camera de monitorizare de la locul ei! VIDEO

Puiul de urs filmat recent în timp ce trăgea de o cameră de monitorizare a faunei din Piatra Craiului a recidivat. Micuțul s-a întors și, ajutat de ursoaică, a reușit să smulgă camera din locul în care era montată. Ursulețul s-a jucat cu aparatul și apoi l-a abandonat în zăpadă.

Imaginile cu puiul de urs și cu ursoaica au fost postate pe Facebook de reprezentanții Romsilva, compania care administrează rezervația naturală Piatra Craiului. Urșii reușesc să desprindă camera de pe suport și apoi o tăvălesc prin zăpadă.

„Vă amintiți de caraghiosul ăsta blănos? Exact! E același năzdrăvan care încerca acum câteva zile să reașeze camera de monitorizare din Parcul National Piatra Craiului și nu s-a lăsat până nu i-a ieșit. După multe insistente, înregistrate și de aparat, ajutat și de mama lui, ursulețul a reușit sa rupă urechile de plastic prin care era trecută chinga ce ținea camera de monitorizare. Apoi, a deschis-o și a aruncat-o în zăpadă, satisfăcut că a câștigat această provocare…personală. Din fericire, colegii noștri de la parc au recuperat camera și au constatat bucuroși că, după curățare și uscare, este din nou funcțională. A trecut prin multe, săraca”, au povestit cei de la Romsilva.

Citeste și:  Peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea spitalului din Rupea

Imagini Romsilva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.