Vânătorii de Munte din Brașov participă la un call center pentru vaccinare

Vânătorii de Munte din Brașov au început un nou an de instrucție și, în paralel, participă la un call center pentru vaccinare. Antrenamentele se desfășoară în munți, iar centrul pentru informații funcționează în orașul Brașov.

Militarii Brigăzii 2 Vânătorii de Munte „Sarmizegetusa” au început un nou an de instrucție. Antrenamentele se desfășoară în munți, pe teren accidentat, potrivit Mediafax.

„Vânătorii de Munte continuă să se instruiască în teren muntos-împădurit pentru a-și îndeplini obiectivele de performanță. Procesul de instrucție este dezvoltat în permanență astfel încât militarii să implementeze și standardele și procedurile NATO, care vor duce la creșterea interoperabilității cu armatele celorlalte state”, au anunțat reprezentanții MApN.

Citeste și:  Campania "Dar din suflet pentru seniori" de Paște: 6.550 de tichete deja distribuite! 12.776 de brașoveni eligibili sunt așteptați la Direcția de Asistență Socială până pe 30 aprilie

În paralel, vânătorii de munte asigură funcționarea unui call center deschis de autoritățile brașovene în timpul epidemiei de Covid 19.

„În contextul pandemiei COVID-19, sprijinim în continuare autoritățile publice locale și Direcția de Sănătate Publică Brașov, prin asigurarea funcționării unui call-center în Brașov, asigurat de către militari din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte și Școlii de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale. În continuare ne pregătim pentru etapa a II-a de vaccinare”, au precizat reprezentanții MApN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.