Vărul pompierului ucis la Bran a fost reținut pentru omor calificat

Polițiștii și procurorii brașoveni au reținut pentru 24 de ore un bărbat, suspect în cazul dublei crime din Bran. Este vorba despre vărul bărbatului care lucra ca pompier și cu care victima ar fi avut un conflict mai vechi. Vă reamintim că doi tineri, soț și soție, au fost uciși cu cruzime duminică noapte, în comuna Bran din județul Brașov. Trupurile lor au fost găsite de dimineață, în dormitorul conjugal, într-o baltă de sânge.

Foto. Captură de ecran ProTV.

Scena crimelor sugerează că oamenii au fost atacați în propria casă noaptea și nici n-au apucat să se apere. Luni seară, anchetatorii au pătruns în gospodăria unui posibil suspect, care este vecin și văr cu bărbatul ucis. Individul s-a ascuns în pod și avea la el un cuțit. Din cauza intrării înguste, acesta nu a putut fi încercuit și imobilizat, iar polițiștii au continuat negocierile, iar în cele din urmă acesta a fost încătușat.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

„În urma unor cercetări complexe (…) procurorul de caz a reținut următoarea stare de fapt: În noaptea de 15/16.01.2023, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său P.N.A., inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (…) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor. (…) Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. Cercetările au fost realizate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Din cadrul IPJ Brașov au participat la cercetări inspectorul sef adjunct pe linie de investigatii criminale, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Serviciul Rutier, Poliția Stațiunii Bran, Poliția Municipiului Brașov și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale. De asemenea, I.G.P.R. a oferit suport prin Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

Nicu și Alexandra s-au căsătorit în luna august și erau un cuplu fericit. Bărbatul de 38 de ani lucra ca paramedic la SMURD și luni dimineață n-a ajuns la serviciu. Alexandra, femeia ucisă, avea 32 de ani și lucra ca asistentă medicală la secția de oncologie de la Spitalul de Copii din Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.