Vernisajul ACHEELES HEAL (Expoziție de Pictură) by Getty Tatomir, programat mâine, la Aftăr Hours Brașov

Vernisajul ACHEELES HEAL (Expoziție de Pictură – Getty Tatomir), va avea loc mâine, 17 martie 2023, începând cu ora 19.00, la Aftăr Hours Brașov pe Str. Mihail Kogalniceanu Nr. 13, Bl C2, iar intrarea este liberă.

Colecția conține 6 tablouri, fiecare reprezentând metaforic câte o vulnerabilitate, în diverse stadii de diagnostic, așa cum ar arăta la o ecografie.

Numele expozitiei este o adaptare a expresiei „Achilles Heel” (Călcâiul lui Ahile), căreia artista i-a modificat forma astfel încât „Achilles” să se scrie ca si „călcâi” si Heel să se scrie ca „vindecare”.

***

Despre Getty Tatomir (artist)

Getty Tatomir este co-fondatoarea galeriei de artă și hub-ului cultural Ora0. Ora0 a devenit și numele școlii de limbi străine pe care a deschis-o acum 16 ani, unde predă adulților engleză, germană, spaniolă și română. Pictează de mică, îndrumată și impulsionată la început de drum de unchiul ei, pictorul profesionist Gheorghe Pantea, pentru ca ulterior să-și înceapă pe cont propriu căutările de sine, prin experimentarea diferitelor stiluri.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Printre numeroase expoziții în țară, a avut si 2 expoziții sold out în Brașov, la Bistro del Arte, operele ei de artă abstractă ajungând în casele colecționarilor de peste hotare, din Anglia, Belgia, Germania, Italia, SUA, Spania și Elveția.

În 2021, la invitația Muzeului de Artă Brașov, a pictat live, în sala principală de expoziții din incinta muzeului. Ulterior, Getty a organizat o licitație de artă la care a invitat și alți artișți, cu scopul strângerii de fonduri pentru Muzeul de Artă Brașov.

Este cunoscută și pentru taberele de artă pe care le organizează în alte țări precum și pentru atelierele de pictură abstractă.

Getty este și art director la No Asha Da, brandul de haine pe care îl crește frumos, alături de prietena ei, Laura Bercean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.