Victorie pentru FC Braşov! 3-2 la Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Victorie mare pentru FC Braşov. Stegarii au obţinut, ieri, prima victorie din deplasare din actualul sezon de Liga a 2-a. Braşovenii s-au impus cu scorul de 3-2 după ce au revenit de două ori, în deplasarea de la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii. Golurile stegarilor au fost marcate de Diogo Izata şi Andrei Marc în prima repriză, iar victoria a fost adusă de Adi Chică-Roşă în repriza secundă.

Meciul a început destul de rău pentru FC Braşov, gazdele au deschis scorul chiar din minutul 5, prin golul marcat de Denis Brînzan, după o lovitură de colţ. În minutul 25 stegarii au egalat prin Diogo Izata.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Portugezul a reluat în plasă de la marginea carului mic după o lovitură liberă din 17 metri, respinsă în faţă de portar, a lui Rareş Lazăr. Oltenii au făcut 2-1 în minutul 28, din lovitură de pedeapsă, Claudiu Dragu a marcat. În minutul 33 Micu s-a remarcat la un şut din careul mare, portarul a respun un şut bun al gorjenilor. Minutul 41 aduce din nou egalarea, Andrei Marc înscrie cu capul după o lovitură liberă perfect executată de pe partea dreaptă de Vasile Constantin. La pauză s-a intrat cu scorul de 2-2.

În minutul 52 Milcho Angelov execută bine o lovitură liberă din 20 de metri, dar portarul gazdelor a reţinut. În minutul 57 gorjenii au ratat o ocazie mare, Dragu a şutat pe lângă după ce a scăpat singur cu Micu. Golul victoriei a venit în minutul 74 de la Adi Chică-Roşă, cu un şut din 10 metri, după o pasă a lui Rareş Lazăr.

Citeste și:  Peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea spitalului din Rupea

“Un meci greu. Mă bucură cele 3 puncte, este o victorie foarte important pentru noi. Am întâlnit un adversar bun, dar am făcut un meci bun. A fost un meci antrenant. Mă bucur că echipa a avut determinare. Cred eu că meritam cele 3 puncte, nu neapărat din prisma jocului de azi, cât la tot ceea ce a fost parcursul echipei în acest început de campionat.”, a spus la finalul meciului Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov.

Pentru FC Braşov au jucat: Sebastian Micu – Andrei Marc, Ivan Fustar (c), Tudor Oltean – Marius Burlacu (Adi Chică-Roşă min. 69), Vasile Constantin, Rareş Lazăr, Diogo Izata (Joao Amorim min. 83), Daniel Dumbravă – Tudor Cociș (Dan Spătaru min. 69), Milcho Angelov (Kirill Kirileko min. 83).
Cu această victorie FC Braşov a urcat până pe locul 11 în clasament, cu 12 puncte, la doar 4 puncte le locurile de play-off şi 6 de primul loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.