Victorie pentru handbalistele Coronei în meciul cu Unirea Slobozia

Corona Braşov s-a calificat în turul doi al Cupei României, după ce a învins, duminică, în deplasare la Unirea Slobozia, scor 30-27. Brașovencele au controlat jocul în primele 45 de minute, după ce au avut un avans de 4 goluri la pauză, 14 la 10.

„Am avut 45 de minute foarte bune, apoi 10 minute foarte grele, dar la final putem spune că suntem mulţumiţi. Am avut şi o săptămână aparte, pentru că au intervenit ceva accidentări, nu grave, dar ne pregătisem într-un fel până miercuri, după care am fost nevoiţi să ne schimbăm planurile. Cum spuneam, însă, am avut 45 de minute bune, apărare agresivă, poartă bună, iar scorul era unul confortabil. Apoi am revenit la vechi metehne, ne plictisim cu binele, ne-am îngreunat jocul. Noi am băgat echipa din Slobozia în meci, dar rezultatul nu a fost vreun moment în pericol şi le mulţumesc fetelor pentru că nu mai cedează în astfel de momente, aşa cum o făceau în sezonul trecut”, a spus antrenorul Coronei, Alin Bondar.

Voica cu 6 goluri, respectiv Gandulfo, Munteanu și Marin cu câte 4 reușite au fost cele mai bune marcatoare ale Coronei Brașov.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.