Victorie pentru Revolut! Conturile aplicației nu mai pot fi poprite

Conturile Revolut nu pot fi poprite de Libra Bank, a decis justiția din România, care a constatat că nu există raporturi juridice directe între clienții Revolut și Libra Internet Bank, banca ce adăpostește în România conturile Revolut.

Libra Internet Bank nu poate popri conturile Revolut- este decizia instanței, potrivit băncii care deține în țara noastră conturilor Revolut, scrie ziare.com.

Astfel, în lipsa existenței raporturilor juridice directe între Libra Bank și clienții Revolut, banca nu poate fi considerată terț poprit în raport cu aceștia.

La sfârșitul lui 2021, o companie de executări silite a chemat în instanță civilă Libra Internet Bank, solicitând instituirea popririi pe conturile a doi clienți asupra cărora BCR avea decizii definitive de executare silită.

Citeste și:  “Sportul pentru toți” pune în mișcare comunitățile din Brașov, Timișoara, Prahova și București pentru îmbunătățirea infrastructurii sportive

Clienții Revolut au conturi bancare deschise la sucursala din Lituania (locul unde Revolut și-a luat licența pentru UE), care funcționează și în România din 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.