Victorii pentru Kids Tâmpa în Liga de Tineret și Liga Elitelor


ACS Kids Tâmpa Brașov a avut un weekend bun în Liga de Tineret și Liga Elitelor. Astfel, echipa „urșilor” din Liga de Tineret a obținut primul succes în competiție, 5-0, pe propriul teren, cu Viitorul Cluj. Brașovenii lui Florin Nistoroschi au făcut un joc foarte bun, cu multe reușite, dar și cu o impresie generală favorabilă lăsată la final. Pentru Kids Tâmpa au marcat: Clinci (2), Țolu, Moldovan, și Stoica.
„Un joc bun, care ne dă îmcredere că putem crește pe viitor și putem adunăm mult mai multe puncte”, a declarat tehnicianul brașovean.

Și în Liga Elitelor, Kids Tâmpa a bifat două rezultate favorabile. Kids Tâmpa Brașov U17 a câștigat, acasă, cu 4-2, într-un joc împotriva celor de la Viitorul Cluj. O partidă reușită făcută de elevii lui Liviu Negoiță, care au bifat și cele trei puncte, după câteva jocuri în care norocul le-a fost împotrivă. Pentru Kids Tâmpa au marcat Bosoi (2), Goșman, Baican. „Am început slab jocul, dar, după golul primit, am început să jucăm ceea ce trebuia. Este o victorie meritată, care ne dă încredere pentru partidele următoare”, a declarat Liviu Negoiță.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Tot în Liga Elitelor, Kids Tâmpa U16 a remizat, 1-1, în deplasare, cu LPS Iași. Golul echipei brașovene a fost marcat de Hornet. „Un joc greu prin prisma terenului de dimensiuni foarte reduse și a adversarului mult mai dezvoltat din punct de vedere fizic decât noi. În ciuda golului primit în ultimul minut, pe o greșeală personală, vreau să-mi felicit echipa pentru atitudinea și spiritul de echipă de care au dat dovadă”, a declarat antrenorul „urșilor”, Ovidiu Mihai.

În etapa viitoare, Kids Tâmpa are programate următoarele partide:

Liga de Tineret
Sepsi OSK Sd. Gheorghe – Kids Tâmpa Brașov

Liga Elitelor U17
Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Kids Tâmpa Brașov

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Liga Elitelor U16
ACS Kids Tâmpa Brașov – FC Bacău

De asemenea, Kids Tâmpa U16 va juca miercuri, 21 septembrie, meciul restanță de pe prooriul teren cu FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.