VIDEO Adolescenți bătuți în parcarea AFI Brașov, de agenții de securitate!

Trei adolescenți au fost agresați, joi, în parcarea AFI Brașov, de agenții de pază, cu o brutalitate ieșită din comun. Cei trei tineri se plimbau cu plăcile de skateboard în parcarea mall-ului din Centrul Civic.

Au fost găsiți de câțiva agenți de pază care au început să strige amenințător la ei. Adolescenții au scos telefoanele mobile și au început să filmeze, moment în care unul dintre agenți s-a repezit și a lovit violent un tânăr.

Adolescentul bruscat a încercat să scape și s-a retras câțiva pași în spate, fiind urmărit îndeaproape de agentul agresiv. Acesta din urmă, hotărât să-i mai aplice victimei câteva lovituri fuge după tânăr, iar în drum mai împarte o lovitură unui alt adolescent, care a încercat să intervină în apărarea colegului.

Citeste și:  Guvernul prelungește plafonarea tarifelor RCA până la 30 iunie

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializate de unul dintre membii grupului și au devenit virale.

4 thoughts on “VIDEO Adolescenți bătuți în parcarea AFI Brașov, de agenții de securitate!

  1. Nu se poate așa ceva, trebuie luate masuri de sancționare, cine se cred agenți ăștia, astea sunt apucături de golani nu de agenți

  2. CUM ESTE POSIBIL INTR-O TARA CARE SE PRETINDE CIVILIZATA?AICI AM AJUNS? ESTEVUN GEST REPROBABIL! CRED CA AGHENTII DE PAZA AU NUMAI MUSCHI NU SI MINTE!! TRIST! OARE CATA EDUCATIE AU ACESTI ASA NUMITI ” AGENTI DE PAZA””” BATAUSI ?? AR FI BINE SA STIM! NICI IN JUNGLA NU SE INTAMPLA ASA CEVA! OARE PROPRIETARII AFI CUM AU ANGAJAT PAZA?? RUSINE !! AFI!!!

  3. Eu am vizitat cu trotineta parcarea subterană, chiar am discutat cu agenții de pază și n-am avut nici un fel de probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.