VIDEO Momentul efectuării primului vaccin anti-Covid-19 la Brașov!

În această dimineață la ora 10.00 în la Brașov și la nivel național a început vaccinarea anti-Covid-19. Primul cadru medical vaccinat a fost dr.Andreea Moldovan, directorul Spitalului de Boli Infecțioase Brașov.

Andreea Moldovan a anunțat încă de ieri că s-a oferit să se vaccineze anti-Covid-19 pentru ca exemplul ei să alunge temerile și suspiciunile brașovenilor. După imunizare dr. Andreea Moldovan a declarat că momentul inoculării serulul nu este deloc dureros și că a așteptat de multă vreme acest moment.

Campania de vaccinarea a început duminică în toate cele 10 spitale de boli infecțioase aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

Potrivit autorităților, alocarea a fost după cum urmează: 1. Brașov – Spitalul Clinic de Boli Infecțioase- 100 de doze; 2. București – Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“- 600 de doze; 3. București – Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Dr. Victor Babeș“ – 530 de doze; 4. Cluj – Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Cluj-Napoca- 375 doze; 5. Constanța- Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Constanța- 170 doze; 6. Dolj – Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș“, Craiova- 90 doze; 7. Iași – Spitalul Clinic de Boli Infecțioase- 260 doze; 8. Maramureș – Baia Mare- Spitalul de Urgență- 210 doze; 9. Suceava – Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou“ Suceava- 250 doze; 10. Timiș – Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș“, Timișoara- 450 doze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.