VIDEO O petrecere organizată ilegal în Poiana Brașov, întreruptă de jandarmi!

O petrecere care s-a încins ieri seară la o cabană din Poiana Brașov a fost întreruptă de jandarmii brașoveni. Mai mulți turiști care și-au încheiat distracția pe pârtie s-au adunat pa terasa unui local să-și savureze băuturile în pe ritmurile muzicii care răsuna din difuzoare. Încălziți de vinul fiert și de acordurile muzicii, turiștii au uitat de normele de distanțare fizică și mulți dintre ei chiar de necesitatea portului măștii de protecție.

În scurt timp, echipajele de jandarmi au sosit în zonă și au întrerupt distracția. La cererea echipajelor muzica a fost oprită ier turiștii au fost invitați să părăsească terasa. O amendă a fost aplicată pentru încălcarea restricțiilor și mai mulți turiști au primit avertismente.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

„Spre sfârșitul programului instalației de transport pe cablu s-a produs o aglomerare de turiști la una din cabanele aflate pe Vârful Postăvarul.
Jandarmii montani s-au autosesizat și au solicitata reprezentanților cabanei respective să oprească muzica și să nu mai comercializeze băuturi alcoolice. La acțiune au participat 3 echipaje de jandarmi montani și au fost aplicate 7 avertismente scrise și o amendă în valoarea de 500 lei”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.