Viitorul handbalistic la Corona, incert: Primăria Brașov l-a premiat pe cel care a aruncat clubul în acest scandal fără precedent

Toată activitatea echipei de handbal Corona Brașov este blocată. Jucătoarele sunt suspendate și așteaptă cu sufletul la gură verdictul Agenției Naționale Antidoping. Sentința ANAD va decide dacă se va mai putea vorbi despre un viitor handbalistic la Corona sau nu. Un dezastru pentru Club un dezastru pentru Brașov, pentru care nu s-au găsit încă vinovați. Președintele Clubului, Liviu Dragomir, cel care a aruncat Corona Brașov în acest scandal, și-a amânat demisia până în ultima clipă. Până în ultimul moment a sperat că își va salva scaunul primit pe criterii politice. Iar după demisie, Dragomir a primit un premiu de excelență din partea primarului George Scripcaru, în cadrul unei gale desfășurată la sfârșitul anului la Hotelul Aro Palace.
Cele mai norocoase dintre jucătoatele Coronei și-au găsit echipe la care să plece. Primul pas l-a făcut Andreea Chircuță. Extrema stângă a primit dezlegare din partea clubului să semneze un contract cu Rapid București. Alte două jucătoare așteaptă răspunsuri favorabile de la cluburile cu care au negociat.
Mâine au loc noi audieri în cazul scandalului de dopaj de la Corona Brașov, cel mai grav din ultimul deceniu, din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.