Vița de Vie vine la Filarmonica Brașov

Vița de Vie vine la Filarmonica Brașov! Pe 26 și 27 ianuarie, de la ora 19.00, veți putea asculta un program de rock simfonic, dirijat de maestrul Remus Grama, într-un eveniment unic!

Biletele se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov sau online, aici.

Despre Vița de Vie

Vița de Vie este o formație de muzică rock (ocazional influențe rap, hardcore, jazz, și reggae) din România, formată în 1996. Primul lor album, „Rahova”, a fost realizat în 1997.

Formația înregistrează primul demo în studioul lui Adrian Ordean, ocazie cu care grupul a fost botezat „Vița de Vie” de către acesta. În 1997 este lansat albumul de debut, „Rahova”, sub egida casei de discuri Zone Records. În 1998 formația, aflată încă la început de drum, ia parte la Turneul Hollywood Rock Tour alături de deja consacratele Holograf și Timpuri Noi.

Citeste și:  România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

În 1999 Vița de Vie dă marea lovitură pe piața muzicală românească prin lansarea albumului „Fenomental”, pe casetă audio și al videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”.

Albumul este reeditat un an mai târziu în format CD, conținând și videoclipul. Tot în 2000 este lansat videoclipul „Vino la mine”, iar Vița de Vie primește premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo. Împreună cu Timpuri Noi este lansat albumul „Lucky Nights Live”. Mai multe despre formație, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.