Zi plină pentru salvamontiștii din Poiana Brașov: 9 intervenții pe pârtii

Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina in 9 cazuri de persoane care s-au accidentat in timp ce practicau sporturile de iarna pe partiile din Poiana Brasov si Masivul Postavaru.

Acestora li s-a acordat primul ajutor si au fost coborate in siguranta la baza muntelui, urmand ca 2 sa fie predate echipajelor SMURD venite in sprijin, care le-au transportat catre unitatile spitalicesti, pentru investigatii suplimentare.

Schiati intotdeauna cu o viteza in care sa fiti in permanenta in control, indiferent de manevrele celor dinaintea voastra.

Adaptati viteza in functie de traficul de pe partie, conditiile meteo, starea zapezii si a partiei si nu in ultimul rand, nivelului vostru de pregatire, atat tehnica, cat si fizica.

Citeste și:  Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pentru cea de-a 30-a ediţie a IWA Charity Christmas Bazaar

De la inceputul sezonului de schi, salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit in 110 cazuri, implicand 111 persoane care s-au accidentat, ratacit sau care au trebuit sa fie evacuate.

Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.