Ziua Drapelului Național, sărbătorită și la Brașov

Instituția Prefectului Județul Brașov și Garnizoana Brașov organizează o ceremonie militară prilejuită de sărbătorirea Zilei Drapelului Național.

Evenimentul va avea loc duminică, 26 iunie 2022, cu începere de la orele 12:00, în Piața Tricolorului din municipiul Brașov.

Vor participa: prefectul județului Brașov, reprezentanți ai Consiliului Județean Brașov și Primăriei municipiului Brașov, comandantul Garnizoanei Brașov, comandanți de mari unități și unități din Garnizoana Brașov, reprezentanți ai altor instituții publice din județ, cadre militare în rezervă și în retragere, public.

Ceremonia va debuta cu întâmpinarea persoanei oficiale – prefectul județului Brașov și salutul drapelului de luptă, urmând alocuțiuni referitoare la însemnătatea Zilei Drapelului Național, binecuvântarea drapelului de către preotul militar și sărutul drapelului de către oficialitățile prezente la eveniment. Programul va continua cu înâlțarea drapelului la catarg, intonarea imnului național și defilarea detașamentului de militari.

Citeste și:  Primăria va construi o nouă grădiniță prietenoasă cu mediul în cartierul Tractorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.