Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale la Centrul Cultural Reduta, vineri, 26 aprilie

Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale va fi sărbătorită pe 26 aprilie, ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta (Sala de Consiliu), în cadrul unei întâlniri unde puteți afla cum să vă protejați ideile sau creațiile artistice cu ajutorul instrumentelor precum drepturi de autor, mărci și indicații geografice, desene și modele industriale sau brevete de invenție.

Această zi este o oportunitate de a explora modul cum proprietatea intelectuală/ industrială încurajează și amplifică soluții inovative și creative ce au un rol crucial în a construi viitorul comun al societății noastre.

Invitatul special este Alin Todirică, Head of Global Patent Filing, European Trademark and Design Attorney, Patent Attorney (RO) deține o lucrare de masterat în contractele privind transferul de tehnologie și este specializat în proceduri internaționale de brevetare. În activitatea profesională, Alin sprijină companii din industria constructoare de mașini și industria farmaceutică să își atingă obiectivele în materie de brevetare.

Citeste și:  MF publică Ghidul schemei de 2,25 miliarde lei pentru investiții majore în industriile cu tradiţie în România. Înscrierile încep la 29 iulie 2024 

Sunt puse la dispoziție 30 de locuri, iar participarea la eveniment se face printr-un mesaj la numărul de telefon 0725636793, unde ne veți comunica numele dumneavoastră.

Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale se sărbătorește din anul 1970 la data de 26 aprilie, ziua în care a intrat în vigoare Convenția internațională asupra Proprietății Intelectuale, cu scopul de a spori înțelegerea și conștientizarea generală asupra proprietății intelectuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.