Ziua Internațională Panda Roșu, sărbătorită la Zoo Braşov

Cele două exemplare de panda roșu de la Zoo Brașov se pregătesc din nou de sărbătoare! Va fi atât ziua lor dar și a altor panda roșii din întreaga lume cu ocazia celei de-a 11-a ediții a Zilei Internaționale dedicate acestor mamifere amenințate cu dispariția.

O zi care trebuie marcată cu zâmbetul pe buze, o zi în care brasovenii sunt invitati, la inițiativa organizației Red Panda Network, să sărbătoreasca panda roșu alături de alte grădini zoologice din întreaga lume, o zi în care vor avea loc diverse activități educaționale care vă vor ajuta să aflați numeroase lucruri interesante despre aceste animale drăguțe.

Peggy și Benjamin așteaptă cu nerăbdare să vă cunoască, indiferent de vârstă, în număr cât mai mare, miercuri, 21 septembrie, între orele 11:00 şi 16:00, în zona adăpostului lor. Alături de ei, vor fi și ingrijitorii care vă vor ajuta să cunoașteți îndeaproape aceste animale și să aflați toate aspectele ascunse ale vieții lor.

Citeste și:  Bookisit ajunge la Brașov! Primul târg de carte second-hand pentru toată familia, pe 27 aprilie, la Centrul Cultural Apollonia 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.