Ministerul Sănătăţii alocă fonduri de peste 74 de milioane de lei pentru achiziţia de incubatoare pentru nou-născuţi în 2021

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a semnat ieri, 17 iunie 2021, ordinul prin care se aprobă lista spitalelor publice din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii, precum şi a spitalelor din reţeaua sanitară a autorităţilor administraţiei publice locale cărora Ministerul Sănătăţii le alocă fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuţi, în anul 2021.

Astfel, pentru spitale din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii sunt alocate fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuţi în valoare totală de 21.203.000 de lei, iar pentru spitale din reţeaua sanitară a autorităţilor administraţiei publice locale, fonduri în valoare totală de 52.811.000 de lei.

Aceste fonduri vor fi utilizate anul acesta de către spitalele beneficiare numai pentru achiziţionarea de incubatoare pentru nou-născuţi prin încheierea de contracte subsecvente în baza unor acorduri cadru din 2020, respectiv 2021.

Citeste și:  872 de cazuri noi de rujeolă înregistrate în ultima săptămână. Cele mai multe îmbolnăviri s-au înregistrat în judeţul Braşov

Sursa foto, openmindlaboratory.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.