Ministerul Sănătăţii alocă fonduri de peste 74 de milioane de lei pentru achiziţia de incubatoare pentru nou-născuţi în 2021

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a semnat ieri, 17 iunie 2021, ordinul prin care se aprobă lista spitalelor publice din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii, precum şi a spitalelor din reţeaua sanitară a autorităţilor administraţiei publice locale cărora Ministerul Sănătăţii le alocă fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuţi, în anul 2021.

Astfel, pentru spitale din reţeaua sanitară a Ministerului Sănătăţii sunt alocate fonduri pentru dotarea cu incubatoare pentru nou-născuţi în valoare totală de 21.203.000 de lei, iar pentru spitale din reţeaua sanitară a autorităţilor administraţiei publice locale, fonduri în valoare totală de 52.811.000 de lei.

Aceste fonduri vor fi utilizate anul acesta de către spitalele beneficiare numai pentru achiziţionarea de incubatoare pentru nou-născuţi prin încheierea de contracte subsecvente în baza unor acorduri cadru din 2020, respectiv 2021.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Sursa foto, openmindlaboratory.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.