Acțiune de căutare a unei persoane dispărute azi-noapte

Acțiune de căutare a unei persoane dispărute azi-noapte! Apelul a sosit în jurul orei 22:00, când o persoană a sunat la 112, anunțând faptul că prietenul său, cu care plecase pe munte, lipsește.

Împreună au coborât de la Cabană Postavaru, iar când au ajuns în zona stației inferioare a telescaunului Ruia, una dintre persoane a observat că și-a pierdut telefonul și a decis să se întoarcă, în căutarea lui, urmând să se reîntâlnească în stațiune. Cel plecat după telefon nu a mai apărut însă.

O echipă de prim răspuns, formată din doi salvatori montani a plecat imediat în căutarea persoanei, dat fiind faptul că la acel moment temperatura era foarte scăzută, înregistrându-se -1 grad.

Citeste și:  Primii artiști confirmați la Neversea 2024: Maluma, Nick Carter, Bebe Rexha, Mahmut Orhan, Don Diablo și mulți alții

Ulterior echipei s-au alăturat și un jandarm montan, un angajat din cadrul poliției și echipa suport a salvamontului. Căutările s-au întins pe durata a 4 ore, timp în care au fost „periate” mai multe trasee turistice și de bicicletă din zona.

Din fericire, persoană dispărută era acasă.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.