Barcelona – Real Madrid 1-2. Catalanii, pe post de spparing partner pentru echipele mari după plecarea lui Messi

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), rivala FC Barcelona, în etapa a 10-a din LaLiga.

Catalanii au început ceva mai bine, însă cei care au marcat au fost oaspeții. David Alaba a reușit să înscrie cu un şut spectaculos de pe partea stângă, în minutul 32. Acesta a fost prima reuşită pentru austriacul care îmbracă tricoul blanco din acest sezon.

Până la final, ambele echipe au trecut în câteva rânduri pe lângă gol, însă tabela a rămas neschimbată până în minutele de prelungire. Când fanii catalanilor se pregăteau să părăsească tribunele, Lucas Vazquez a dublat avantajul oaspeţilor, în minutul 90+4, după ce a împins în poartă balonul respins în faţă de Ter Stegen, în urma unui şut al lui Asensio.

Când nimeni nu mai credea, Barca a reușit golul de onoare, în minutul 90+7, prin Kun Aguero. Argentinianul a reluat în poartă după o centrare pe jos a lui Sergino Dest, de pe partea dreaptă și a stabilit rezultatul final.

La meci au asistat 86.422 de spectatori, o audienţă record în Spania în timpul pandemiei de coronavirus.

Lider este Real Sociedad, cu 21 de puncte, urmată de Real Madrid și Sevilla şi Real Socedad, ambele cu câte 20 de puncte.
Campioana Atletico Madrid e doar pe 4, cu 18 puncte, dar cu un joc mai puţin. FC Barcelona este este abia pe locul 9, cu 15 puncte, acumulate tot din nouă partide.

Sursa, LookSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.