Dinamo – Rapid 1-1. „Câinii” au uitat să mai câștige în Casa Liga 1 de 10 meciuri

Dinamo și Rapid au terminat la egalitate, sâmbătă seara, în Ștefan cel Mare, scor 1-1, la capătul unui meci cu momente de dramatism. „Câinii” au ratat prima situație încă din minutul 2, dar Răuță l-a luat la țintă pe portarul Moldovan.

Meciul dintre Dinamo şi Rapid a oferit momente de panică în Ştefan cel Mare, în minutul 37, când mijlocașul gazdelor Alexandru Răuţă a acuzat probleme de respiraţie și s-a prăbușit. Au urmat câteva minute în care i-a fost acordat primul ajutor, apoi dinamovistul a fost urcat în ambulanţă cu masca de oxigen pe faţă şi transportat la Spitalul Floreasca.

În minutul 55, echipa din Ștefan cel Mare a deschis scorul. Sorescu l-a servit pe Torje, iar micuțul dinamovist a reușit execuție de vis, o torpilă fără preluare, direct sub transversală.

GOL DINAMO

Și tot Torje a fost aproape de gol în minutul 72, însă Moldovan și-a salvat echipa de la gol.

Obligați să atace cu toate liniile, giuleștenii au ratat prin Belu, care a trecut pe lângă 1-1 în minutul 79. Iar când se părea că meciul se îndreaptă spre o victorie a gazdelor la limită, Nicolae Carnat a egalat surprinzător în prelungiri, când a reușit o excecuție de generic, șut de la 20 de metri, direct la vinclu. Golul rezervei giuleștenilor a închis tabela și a consemnat remiza în Dinamo – Rapid.

VIDEO GOL RAPID

Cu această remiză Rapid face 22 de puncte și urcă un loc în clasament până pe 6, în timp ce Dinamo rămâne penultima, cu doar 8 puncte.

În zona sa superioară, clasamentul este dominat de CFR Cluj, echipă care conduce cu 30 de puncte, urmată de CSU Craiova (25) și FCSB (24).

Sursa, LookSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.