Julia Sauter (CSU Brașov) s-a calificat și ne va reprezenta la Mondialele din Japonia

Julia Sauter, sportivă legitimată la CSU Brașov, s-a calificat la Mondialele de patinaj artistic din Japonia, după o evoluție impecabilă pe patinoarul din Otopeni.

Eleva antrenorului brașovean Marius Negrea a realizat, la „Memorialul Bellu” – competiție disputată la Otopeni, baremul de puncte pentru elementele tehnice la programul scurt. În continuare, Julia va concura la sfârșitul lunii martie la Mondialele de la Saitama, Japonia, competiție transmisă în direct de TVR.

Despre Julia Sauter

Julia Sauter este o patinatoare română de origine germană. A câștigat 6 medalii internaționale la seniori și 5 titluri la campionatele naționale ale României.

La Campionatul European din 2023 s-a clasat pe locul 10. La Campionatul European din 2019 s-a calificat pentru segmentul final, clasându-se pe locul 14.

Citeste și:  Veşti proaste pentru iubitorii de ciocolată! Este criză de cacao la nivel mondial, iar prețurile vor crește semnificativ

În 2010 și 2011, Julia a reprezentat Germania la evenimente internaționale de juniori. A reprezentat pentru prima oară România la nivel internațional în martie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.