Populația generală se va putea înscrie pentru vaccinul împotriva Covid după 15 martie

Persoanele din etapa a treia a vaccinării anti-COVID-19 (populaţia generală) se pot programa pe platforma online dedicată acestui proces după data de 15 martie. Inocularea vaccinului pentru acestea urmând să aibă loc cel mai probabil în aprilie, a declarat, duminică, Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de imunizare împotriva noului coronavirus, scrie Agerpres.

În ceea ce priveşte etapa a treia, posibilitatea de programare a persoanelor va fi disponibilă chiar după 15 martie, şi acest lucru e important, în momentul în care va fi disponibilă acea listă de aşteptare, iar vaccinarea respectivă probabil va debuta în luna aprilie„, a declarat coordonatorul campaniei, dr. Valeriu Gheorghiţă, la Digi 24.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Dr. Valeriu Gheorghiță a mai declarat la Digi 24 că din 15 martie, cei care vor intra în platformă vor putea opta pentru un centru și vor putea vedea câte persoane sunt în față. 

Până acum lista nu a fost operaționalizată pentru că nu funcționau toate cele peste 750 de centre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.