Primăria Săcele a câștigat în instanță demolarea ‘magherniței’ construite ilegal de Consiliul Județean Brașov

Primăria Municipiului Săcele a câștigat în prima instanță procesul privind demolarea imobilului construit pe DN1, la intrarea în cartierul ANL Bolnoc.

Construcția a fost ridicată de către Consiliul Județan Brașov cu scopul de a fi Centru de Informare Turistică al Municipiului Săcele, dar nu a funcționat niciodată, fiind construită ilegal.

Construcția de pe DN1 nu este singurul proiect cu probleme între administrația săceleană și Consiliul Județean Brașov. Pe strada Barajului se află imobilul cunoscut sub denumirea de casa NATO, amplasat ilegal pe fond forestier, iar în trecut au existat probleme cu drumurile din cartierul ANL Bolnoc.

Administrația săceleană a fost nevoită astfel să preia aceste drumuri de la Consiliul Județean, pentru ca acestea să fie modernizate.

Citeste și:  Căldură doar la cerere în caloriferele din Brașov, racordate la sistemul public! Ce trebuie să știe locuitorii

În momentul în care Primăria Municipiului Săcele va avea o hotărâre definitivă privind demolarea construcției de pe DN1, administrația va iniția, după demolare, un proiect de resistematizare a intrării din DN1 în cartierul ANL Bolnoc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.