Se efectuează reparații pe DN73 Moieciu-Fundata (VIDEO)

În prezent se efectuează reparații pe DN73 Moieciu-Fundata.

„Colegii noștri de la Secția Producție lucrează în aceste zile la remedierea zonelor afectate de degradări grave Pe DN73 între Moieciu și Fundata astfel încât să putem oferi condiții sigure și confortabile de trafic. După terminarea lucrărilor de reparație se vor reface și marcajele rutiere.”, transmit reprezentanții DRDP Brașov.

Cât despre continuarea lucrărilor de modernizare a DN73: a fost demarată deja procedura de reziliere a contractul cu privire la reabilitarea DN73, dar acest proces este încă în curs, având în vedere că firma care executa lucrarea a acționat CNAIR SA în instanță cu privire la condițiile în care se vor încheia relațiile contractuale.

Citeste și:  Yiwen Shen și Marko Džomba au electrizat Sala Patria cu un concert memorabil alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brașov

Cu toate acestea, DRDP Brașov a demarat deja procesul de achiziție publică pentru revizuirea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție cu privire la restul lucrărilor de executat. Noul constructor va putea fi desemnat doar după ce se va finaliza acest proces de revizuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.