Start înscrieri proiecte pentru Bikeathon Țara Făgărașului, ediția a VIII-a

Pe locuri, pregătiți ideile, start înscrieri! Începând de astăzi, 1 martie 2021, se pot depune proiecte pentru cea de-a opta ediție a concursului caritabil de ciclism Bikeathon Țara Făgărașului, o platformă de strângere de fonduri implementată de Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului.

Înscrierile încep de astăzi, 1 martie 2021, iar proiectele pot acoperi domenii diverse, precum: educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă etc. Pot aplica organizații non-profit, grupuri de inițiativă (o echipă, un grup informal de cetățeni/membri ai comunității care împărtășesc un interes, o pasiune sau o preocupare pentru un subiect legat de viața în comunitate), școli, licee sau companii, care pot înscrie proiectele pe platforma http://bikeathon.fundatiactf.ro, la secțiunea „Proiecte – Înscriere proiect”.

Citeste și:  Piețele volante revin în cartierele Brașovului

Beneficiarii acestor proiecte trebuie să fie din Țara Făgărașului. Perioada de înscriere a proiectelor se încheie pe 4 aprilie 2021, la ora 16:00.  În urma validării și a unei selecții făcute de către o comisie, proiectele vor fi prezentate pe site, iar obiectivul de atragere de fonduri recomandat pentru un proiect este de cel puțin 2 000 de lei.

Evenimentul cuprinde mai multe etape:

  • înscrierea proiectelor/cauzelor: 1 martie – 4 aprilie 2021, ora 16:00;
  • înscrierea bicicliştilor care astfel susțin un proiect: 15 aprilie – 3 septembrie 2021;
  • înscrierea susținătorilor pentru biciclişti/cauze/proiecte: 16 aprilie – 30 septembrie 2021;
  • înscrierea voluntarilor se va face începând cu 10 martie 2021.

Spre deosebire de edițiile anterioare, anul acesta competiția va avea loc pe parcursul a două zile, pe 18 și 19 septembrie 2021, când se va da startul curselor din cadrul Bikeathon astfel încât fluxul de participanți să fie redus, iar eventualele condiții de distanțare impuse să poată fi respectate. De asemenea, se urmărește ca diferitele categorii de concurs să aibă o fereastră de timp mai mare între starturi. Împărțirea competiției pe două zile înseamnă că traseele sunt conturate astfel: cursele lungi au loc sâmbătă, pe 18 septembrie 2021 (cele de 4 km – în scaun rulant sau handbike, 71 km, 40 km și 22 km), iar cursele copiilor și cea de familie sunt duminică, pe 19 septembrie 2021 (cea de 10 km și cele de 1 tur, două ture și 3 ture de Cetate).

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Nu se fac înscrieri la fața locului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.